Urban Outfitters Haul

Urban Outfitters Haul

Hey!

Het is alweer een tijdje geleden daarvoor sorry! Met kerst heb ik een heleboel gekregen waaronder twee bonnen van de Urban Outfitters. Met die bonnen heb ik allemaal kleine spulletjes en prulletjes gekocht. Lees snel verder als je wil weten wat ik allemaal heb gekocht!

Ik heb bewust geen kleren gekocht omdat mijn bon direct op zou zijn. UO is immers niet de goedkoopste winkel.

IMG_0284Als één van de eerste dingen heb ik deze leuke ringetjes gekocht. Het is een setje van 8 ringen die je kan combineren of apart dragen, geweldig! De kwaliteit is ook goed, ik heb ze al twee weken en dus al veel aangedaan! Gelukkig zie ik nog niets van verkleuring.

IMG_0290

Deze armbandjes vormen een setje. Jammergenoeg ben ik over deze armbandjes iets minder lovend. Het laatste of eerste (het is hoe je het bekijkt), het armbandje met de grijze pareltjes in het midden, is al kapot. Heel jammer want ik vond het zo leuk om ze alledrie samen aan te doen.

IMG_0303

Dit is één van de leukste dingetjes! Mijn nieuwe iPhone cover! Ik vind hem zo leuk, echt! De print is een zwartachtige marmer met ook een beetje donkerblauw-paars in. Het enige nadeel is dat je je vettige vingerafdrukken op ziet, maar dat is op zich niet zoo erg.

IMG_0298

Dit is een flexibel keyboard cover mét regenboogkleurtje! Ik ben er echt zo verliefd op én er kunnen geen etensresten tussen je toetsen blijven zitten! 😉

IMG_0294 IMG_0296

Dit is een boekje waar je gedurende vijf jaar elke dag een klein tekstje schrijft over je dag. Zo kan je na één jaar zien wat je exact 1 jaar geleden hebt gedaan! Ik ben benieuwd of ik het vol hou!

IMG_0311 IMG_0312

Als allerlaatste heb ik deze doosjes gekocht! Ik vind ze echt zo schattig en handig, voor mij hebben ze echt het perfecte formaat.

Zo, dit waren alle spulletjes die ik heb gekocht. Trouwens, wat vind je van de foto’s? Ze zijn getrokken met mijn nieuwe lens (canon 50mm 1.8).

Hier zet ik alles nog even op een rijtje!

ringen – hier

armbandjes – hier

iPhone hoesje – hier (wit)

keyboard cover – sold out

One line a day – hier

doosjes – hier

Schermafbeelding 2015-11-14 om 13.30.45

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *