throwback to 2015

throwback to 2015

Hy!

Gelukkig Nieuwjaar!

Op 1 januari wil ik even terug blikken naar 2015. Want wat was dat een jaar.


Liefste 2015, ik heb je gehaten en ben van je gaan houden. Door die slechte momenten heb ik veel geleerd.

In juni 2015 heb ik bestloten dat de richting Latijn niets voor mij was en ben er mee gestopt. Ik ben in september wetenschappen gaan door waardoor de leerkrachten mij nu een wetenschapper noemen. Ik was terechtgekomen in een klas met bijna allemaal nieuwe en leuke mensen!

Ik heb mijn nieuwe liefde gevonden door te reizen! Amsterdam! Wat ben je geweldig! Ik ben niet alleen naar Amsterdam geweest maar ook naar Frankrijk, lekker gaan kamperen! We hebben daar tripjes gemaakt naar Cannes, waar elk jaar het grote filmfestival plaatsvindt. Ook naar Nice, waar de straten vol zijn met winkels en waar er een azuurblauwe zee is. En als laatste Grasse, de stad van de parfum waar Perfume gefilmd is.

In augustus zijn Sofie en ik gestopt met EmmPhie en zijn we elk onze eigen weg uit gegaan. Sofie blogt nu op phieslife.wordpress.com en ik op emmaterlinck.com. In begin december ben ik overgestapt van wordpress.com naar wordpress.org , waardoor ik nu een veel mooiere layout heb, vind ik zelf.

Ik heb ontdekt dat ik al bijna heel mijn leven trick or treat doe op halloween, dat hadden we dit jaar gevierd met een horrorfilm.

Ik ben ook verhuisd! (bij mijn papa) En heb daar nu een eigen grote kamer!

En er is nog zo veel meer gebeurd, echt zo veel!

 

This slideshow requires JavaScript.

In 2015 heb ik meer meegedaan met wedstrijden op Instagram en ik heb 3 keer gewonnen! Waarvoor ik zo blij ben!

This slideshow requires JavaScript.

Hopenlijk wordt 2016 ook geweldig of nog beter!

WAT IS JOUW BESTE HERINNERING AAN 2015 ?

 

Schermafbeelding 2015-11-14 om 13.30.45Wil je meer weten over wat ik doe? Volg me dan op Instagram! @emmaterlinck

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *