photo diary

photo diary

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn week in foto’s laten zien. Week 51 van de 52, 2016 begint er aan te komen en ik hoop dat er binnenkort sneeuw komt! Deze week heb ik (bijna) alles op ‘t ‘gekmakske’ gedaan. Ik ben naar Antwerpen geweest en heb mijn rapport gekregen…


MAANDAG

Processed with VSCOcam with a6 preset

Maandag had ik mijn laste examen, wiskunde. Omdat ik in een wiskunde-richting zit was dit dus één van mijn belangrijkste examens, uiteindelijk vond ik dat het best wel mee viel en was ik er echt nog blij over.

IMG_9216 IMG_9210

Maandag namiddag was ik samen met Sofie en Elena naar Antwerpen gegaan. Ik vond het heel gezellig, ook al hebben we niet zo veel gekocht hebben we veel gelachen en gepraat. De eerste foto was in het station, we waren aangekomen op een spoor onder de grond en daar waren allemaal spiegels op het plafond, natuurlijk moest Sofie een artistieke foto trekken :-).

‘s Avonds zagen we in het midden van de Meir een man luchtbellen maken, we waren erachter aan het lopen om een mooie foto te maken, helaas heeft Sofie hem daarna kapot gemaakt.


DINSDAG

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Dinsdag ben ik dan met mama naar Antwerpen geweest om kerstcadeautjes te kopen, s’ middags hadden we heel lekker gegeten, een bagel met mozzarella, tomaat, basilicum sausje en een slaatje.

Toen we thuis kwamen had ik een mailtje van pipdig gekregen dat ze mijn lay out geïnstalleerd hadden, ik was meteen aan de slag gegaan om hem wat aan te passen en te activeren. De rest van de avond heb ik een hele tijd op mijn blog gezeten.


 

WOENSDAG

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Woensdag was ik heel productief, mijn blog was helemaal klaar en ik had zin om wat product foto’s te nemen. Bijvoorbeeld van mijn nagellak die ik dinsdag in Antwerpen kocht, helaas was het miezerig weer en had ik op mijn kamer niet genoeg licht, dus ging ik de foto’s in de woonkamer nemen. Ik had alle spulletjes in een zakje gestopt om niet duizend keer op en af de trap te gaan.

Ik had ook dit leuke schaaltje van H&M Home gekocht, ik vind het echt zò leuk!


DONDERDAG

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Donderdag heb ik samen met Elena koekjes gemaakt. Zij heeft vrijdag een kerstfeestje in haar klas gehad en haar taak was dus om koekjes te maken! Natuurlijk is dat leuker om me twee te doen dan alleen.

Na een tijdje hadden we wat honger dus staken we een pizza in de oven, die toch al stond voor te warmen.

Na de koekjes en de pizza gingen we nog snel wat fotootjes maken, de mooiste foto’s kan je hieronder bekijken.

http://emmaterlinck.com/?p=143


VRIJDAG

Processed with VSCOcam with a6 presetVrijdag moest ik vroeg opstaan omdat ik in de voormiddag naar school moest. Dan kreeg ik eindelijk mijn rapport! Ik was best wel zenuwachtig! Uiteindelijk viel alles best wel mee en had ik geen enkel onvoldoende.

Na de middag kwam Elena weer eens mee naar huis, eigenlijk bedoeld om de ‘fotoshoot’ van donderdag af te maken maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen omdat we allebei zo moe waren dus hebben we gewoon wat gepraat. En de kerstboom eindelijk versierd! Er hingen wel al lichtjes in maar geen kerstballen.

 FAFEE1B5-8D9E-424F-A22D-3D5692B6EE60411A7B96-33CA-4A6A-8C2A-797051CDA575Toen Elena terug thuis was en ik wat YouTube aan het kijken was, viel mijn laptop in eens uit en ik kreeg hem niet meer opgestart, zaterdag heb ik hem binnengebracht en gelukkig is hij ondertussen gemaakt!

Groepjes Emma XX

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *