dinner outfit

dinner outfit

Hy!

Gisteren was ik weer eens naar Antwerpen geweest en wat hebben we leuke kleren gekocht! ‘s Avonds moest ik naar een etentje voor oma haar 70ste verjaardag, het was heel leuk! Ik had dan ook een paar nieuwe dingetjes aangedaan en vond dat ik er een post over moest maken!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De eerste winkel waar we gisteren gingen was Subdued. Daar kocht ik deze leuke jas! Hij is warm en zacht, niet echt een regenjas. Een leuke jas voor het tussenseizoen of de zachte dagen in de winter. Ik hou ook echt van de kleur! Dat kan je met zo veel combineren, ook het model vind ik echt super, je kan er makkelijk een jeans onder ook een rokje of een kleedje.

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Het truitje dat ik eronder aan heb ik ook van Subdued, niet te warm niet te licht, dus ook perfect voor het tussen seizoen. Ik heb deze ook in het zwart gekocht omdat je niets verkeerd kan doen met een extra zwart truitje! Het truitje dat ik aan heb is in een heel mooi blauw, een soort van donker turquoise. En ook deze is heel zacht en jeukt niet.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Wat ik ook onlangs, maar niet gisteren, kocht is dit mini rokje! Hij is zwart en zit echt zo goed! Hij stretcht ook goed. Van voor zijn er twee lappen stof die elkaar kruisen, moeilijk om uit te leggen. Maar ik vind hem echt heel leuk.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Om hat dan net wat netter te maken heb ik er dit leuke kettinkje bij gedaan. En ook een paar ringen die je bij mijn vorige post kan terug vinden!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Om de outfit toch simpel te houden heb ik deze leuke botjes van Clarks aan gedaan. Ze zitten echt heel leuk!

Hier onder heb ik nog even alle items op een rijtje gezet.

jas – hier

trui – Subdued

rokje – hier

ringen –  hier

armbandjes – hier

botjes – Clarks

Schermafbeelding 2015-11-14 om 13.30.45

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *